l’ Atelier Logeren is gevestigd in een rijksmonument dat recent volledig is gerenoveerd. De inrichting is smaakvol met eigentijds meubilair en is ideaal voor “short stay”. Het appartement heeft zijn eigen ingang aan het pittoreske, middeleeuwse Lang Grachtje 18a en is verdeeld over twee sfeervolle verdiepingen met uitkijk over het idyllische Jekerkwartier. Er is veel aandacht besteed aan luxe en hoog comfort met een persoonlijke twist.

Eerste verdieping:

U beschikt over een ruime huiskamer met een sfeervolle zithoek, eettafel en een mooie ziterker met uitzicht op de oude stadsmuur en in het geheel aangekleed met authentieke kunstvoorwerpen. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een Nespressoapparaat, ijskast en afwasmachine. De vloeren zijn bekleed met een warme White Wash eikenhoutenvloer. Daarnaast is er een aparte garderobe en een zelfstandig toilet (Duravit, Philippe Starck) en beschikt het appartement over televisie en een snelle internetaansluiting.

l'Atelier, Maastricht - lang grachtje 18 Maastricht

Tweede verdieping:

Hier beschikt u over een ruime slaapkamer met luxe tweepersoons Auping bed en alle benodigde beddengoed. De luxe badkamer (Duravit, Philippe Starck) is voorzien van alle linnengoed en met een aparte wasruimte met een wasmachine, droger (beiden Bosch) en strijkapparaat/plank en stofzuiger. Voorts is er nog een mooie studieruimte met internet en een tweede toilet. Ook deze verdieping is volledig bekleed met een warme White Wash eikenhoutenvloer.

Prijzen voor l’ Atelier logeren Short Stay zijn uitsluitend op aanvraag.