Kunst geeft energie, zet ons aan het denken over onszelf en onze doelen en inspireert tot nieuwe inzichten en ideeën. Genieten van kunst vergt tijd en aandacht. Daarom ontvangen wij onze gasten het liefst voor een privébezoek. Naast de “private view” liften wij mee op belangrijke kunst-events in het Jekerkwartier van Maastricht.

l’ Atelier Kunst presenteert hedendaagse kunst zoals schilderijen, sculpturen, fotografie, video, film, installaties en performance van zowel (inter)nationaal bekende kunstenaars als van jong, aanstormend talent.

Heden:

Frans Lagro

Verwacht:

Marjo Boesten
Rob Reijnen

Frans Duckers

Verleden:

Harry Tomesen
Dina Dressen
Horst Wackerbarth

Jeanine Jordaan

Eric Bleize

Sallie Harmsen

Mariejo Hermans

Margriet Meeuwsen

Han Rameckers

Mike Moonen

Rebecca Treur

Sarah Sijstermans

Kaspar Dejong

Jan Sijstermans

Art work Jan Sijstermans

Collectie

Anybody-Somebody-Nobody

Deze expositie roept zo op het eerste oog een aangename en vriendelijke sfeer op. Echter, al snel ontdekt de kijker dat er veel meer aan de hand is. De stelling is dat het vooral de omstandigheden zijn die bepalen waartoe een mens in staat is.

trailer video Jan Sijstermans

Video

Anybody-Somebody-Nobody

Deze video bouwt voort op de voorgaande expositie waarin de belangrijkste thema’s zoals goed en kwaad, leven en dood en liefde en haat een centrale rol spelen.

Photography Jan Sijstermans

Fotoreeks

Casual meetings

In deze fotoreeks gaat Jan Sijstermans op zoek naar bijzondere, toevallige ontmoetingen. Dichtbij huis maar ook  ver weg. De centrale vraag is: “hoe gaat het nu met het onderwerp” en had ik iets kunnen doen?