Een succesvolle vergadering is het resultaat van het verbinden van individuele gedachten met spontane ideeën. Door een team in de juiste ambiance te zetten krijgen deze verborgen connecties wel de aandacht en ontstaan nieuwe inzichten. Bij ons gaat het dan ook niet om het verhuren van een ruimte. Wij willen u inspireren middels hedendaagse kunst en daarmee de kweekkamer zijn voor commercieel succes. l’ Atelier Vergaderen ligt in het Jekerkwartier, in een van de mooiste middeleeuwse straatjes van Maastricht. Uw ideale plek voor vergaderingen, brainstormsessies, productpresentaties, coaching- en/of opleidingsprogramma’s.

Vergaderen

De smaakvolle vergaderruimte heeft een prachtige lichtinval, is mooi uitgelicht en biedt optimale privacy. U kunt makkelijk met 16 gasten aan tafel maar de ruimte werkt ook fantastisch voor kleinere groepen. De kunst om u heen draagt bij aan een open en inspirerende sfeer en u beschikt over alle gebruikelijke vergadertools en een stille airco.

l'Atelier, Maastricht - lang grachtje 18 Maastricht

STILLE AIRCO

Onze vergaderruimte is voorzien van een stille airco zodat u alle aandacht kunt richten op een succesvolle vergadering.

Lounge

Vanuit de vergaderruimte gaat u via een vijf eeuwen oude mergelgang naar onze gewelfde lounge ruimte. Deze is qua sfeer ideaal voor brainstormsessies of als break out room voor het tijdelijk opsplitsen van groepen. Daarnaast is de lounge ruimte ook handig voor korte pauzes, lunch of voor een sfeervolle borrel na afloop van de vergadering.

Buiten

Vanuit de vergader- en gewelfde lounge ruimte kijkt u uit op onze ommuurde patio. Hier kunt u tussendoor even lekker naar buiten voor een frisse neus.

Rookvrij

l’Atelier Maastricht is volledig rookvrij. Wel is er gelegenheid om op de patio te roken zonder de intimiteit van l’Atelier Maastricht te verlaten.

Locatie >>